Lildami i Julieta a La Santa Gresca del Festival Ítaca a l'Escala

2023-03-01 17:00

Lildami i Julieta seran els encarregats d'encetar aquesta edició 2023 del Festival Ítaca i ho faran a La Santa Gresca de l'Escala, el proper 8 d'abril, que enguany canvia d'escenari i es farà a la platja de Riells. A més, els concerts seran gratuïts. 

El concert de Lildami serà la presentació del seu darrer disc "Dummy" a les comarques gironines. El cantant terrassenc acaba de viure el seu any més mediàtic. Jurat d’Eufòria i presentador de Cover, a TV3, clip més vist en català amb "Supermercat" i ara presenta el seu disc més alegre, divertit i juganer. El nou treball és una fotografia de les experiències viscudes per Lildami aquest darrer any: un disc carregat d’optimisme i ironia, amb referències a l’amor, la fama i el canvi climàtic. 

Julieta és una de les artistes revelació de la nova escena pop catalana.  Amb una proposta fresca i desenfadada Julieta repassarà les cançons del seu darrer treball "Ni llum ni lluna", on experimenta amb sonoritats variades com l’electrònica, el reggaeton, el pop o l’indie. 

El festival recorda que aquesta és la darrera setmana que mantenen el preu especial de les entrades i els abonaments de l'ÍTACA Sant Joan a l'Estartit, el 23 i 24 de juny: ara les entrades de dia costen 28 euros i l'abonament pels dos dies, 48 euros. El divendres 23 de de juny hi actuaran Iseo & Dodosound, Els Catarres i Boom Boom Fighters & Cookah P. El dissabte 24 serà el torn de La Maravillosa Orquesta del Alcohol (La M.O.D.A.) i Triquell, a falta de l'anunci dels caps de cartell d'aquesta nit.