L'IES Narcís Monturiol de Figueres és el primer de la comarca en rebre la distinció ISO

2010-01-19 16:49

El proper dijous 21 de gener el director general d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats del Departament d’Educació, Josep Francí, entregarà la distinció de qualitat ISO 9001 a l’Institut Narcís Monturiol de Figueres. Es tracta del primer institut de la comarca que rep aquest certificat, que acredita que compleix la norma UNE-ISO 9001-2008 segons l’Organització Internacional per l’Estandarització (ISO), amb seu a Ginebra.


A l’acte també assistiran el director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Andreu Otero, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Figueres, Yolanda Milán, i el director de l’Institut Narcís Monturiol, Miquel Turró.


L’Institut Narcís Monturiol, que té prop de 800 alumnes i un claustre format per uns 80 professors, imparteix diversos Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, a més de l’ESO, i el Batxillerat Científic, Social i Tecnològic. L’ISO 9001 els arriba després de tres anys treballant per assolir el nivells de qualitat en els sistemes de gestió del centre que exigeix aquesta distinció.