L'Hotel TorreMirona reactiva les estades de pretemporada amb l'arribada d'equips francesos

2021-06-23 10:00

El complex TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, a Navata, ha reactivat les estades de pretemporada dels equips de futbol amb l’arribada de dos conjunts francesos. Per un costat, el Toulouse FC, que va estar a punt de pujar a la primera divisió, es prepararà a les instal·lacions empordaneses del 27 de juny al 3 de juliol, mentre que el Montpellier HSC, establert a la màxima categoria (Ligue 1), agafarà el relleu del 17 al 23 de juliol. TorreMirona, que va reobrir per complet totes les seves instal·lacions al març, havia acollit per últim cop un equip el setembre de l’any passat, el FC Barcelona B.

El Toulouse, que aquest curs passat ha disputat la fase d’ascens a Ligue 1, ja havia fet la pretemporada al complex empordanès just fa un any, mentre que el Montpeller s’hi estrenarà. Yassine Bouallala, gerent del TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, explica que «és una molt bona notícia que equips com el Toulouse o el Montpeller vulguin venir a fer l’estada aquí. També perquè suposa el restabliment de la confiança en el sector turístic i esportiu, i per tant un símbol que cada cop estem més a prop de revertir la situació viscuda els darrers mesos. En el nostre cas, de forma encara més clara per la nostra exposició als mercats internacionals, sobretot el francès». Les restriccions en la circulació havien impedit que alguns equips es preparessin a Navata els darrers mesos. El darrer equip en fer-ho havia estat el filial del FC Barcelona, el setembre del 2020. Durant el mateix any, també s’hi havien entrenat el RCD Espanyol de Barcelona, SC Heerenveen dels Països Baixos, el Shenzhen FC de la Xina i el mateix Toulouse FC. «Confiem que durant la resta de l’estiu també s’hi preparin altres conjunts, sembla que a poc a poc anem tornant a una certa normalitat», afegeix Bouallala.

L’Hotel Torremirona Relais, de quatre estrelles i obert tot l’any en condicions normals, va estar tancat per la pandèmia des del novembre fins al març. Està equipat amb instal·lacions esportives d’alt nivell, entre els quals un camp de gespa natural, i està especialitzat en allotjar equips professionals de futbol per fer estades d’entrenaments intensius, en tots els períodes de l’any. Històricament TorreMirona ha acollit clubs com el FC Barcelona, el Villarreal FC, el Girona FC, l’Olympique de Marseille, el Girondins de Bordeaux, el Qatar SC, l’Halmstads BK, el FC BATE Borísov, el Gimnàstic de Tarragona, l’ADO Den Haag, el SC Young Fellows Juventus i el FC Oetwil suís, l’AJ Auxerre, l’Amiens Sporting Club, el FC Twente femení, una selecció del Golf Pèrsic, el De Graafschap, dels Països Baixos, el Chongqing Dangdai Lifani i la selecció absoluta de Veneçuela. A més de clubs de futbol, en l’àmbit esportiu TorreMirona també ha acollit estades d’equips ciclistes i de rugbi.