L'Hospital de Figueres vacuna personal sanitari del sector privat

2021-02-17 17:00

Avui dimecres l’Hospital de Figueres ha vacunat contra la Covid-19 86 metges, infermeres, auxiliars d’infermeria, higienistes i odontòlegs que exerceixen en el sector privat a la comarca de l’Alt Empordà, tant de consultes privades com de centres mèdics.

L’administració de la primera dosi a aquests professionals ha anat a càrrec de l’equip de vacunació de la Fundació Salut Empordà. S’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Hospital de Figueres de les 14 h a les 16 h i, prèvia identificació de la persona amb el DNI o la targeta sanitària, s’ha seguit el mateix protocol que el dels treballadors i treballadores de l’entitat.

L’organització de la campanya s’ha fet conjuntament entre el Servei Català de la Salut (CatSalut), els col·legis professionals i els hospitals implicats.

Els centres Josep Trueta de Girona i Sant Jaume de Calella ja van començar a vacunar sanitaris de la xarxa d’hospitals privats la setmana passada i ara la campanya s’estén també a la resta de comarques, amb l’objectiu d’avançar en la vacunació als professionals que exerceixen en el sector privat i contribuir a l’equitat territorial.

En total, es disposen de 915 dosis en el conjunt de la Regió Sanitària de Girona per avançar en la immunització dels sanitaris pendents de rebre les dues injeccions.