L'Hospital de Figueres restringeix visites per l'augment d'ingressats per coronavirus

2020-10-15 19:00

A dia d’avui, l’Hospital de Figueres té 22 pacients ingressats amb coronavirus. Atès aquest augment en l’última setmana, dijous passat n’hi havia només 6, la Fundació Salut Empordà anuncia que s'ha vist obligada a prendre les següents mesures fins a nou avís:

A partir del dissabte 17 d’octubre s’elimina la franja de visita de la tarda als pacients ingressats. Es manté la del matí, de les 13 h a les 15 h, en què també s’aprofita per a proporcionar la informació mèdica.

A partir d'aquest divendres 16 d’octubre es tanca la part de la cafeteria i la terrassa destinada als usuaris externs. Al vestíbul de l’hospital s’habilitarà un taulell per als usuaris externs que vulguin demanar menjar per emportar. I pel que fa als acompanyants dels pacients ingressats, podran fer la comanda del dinar trucant a la cafeteria.

En referència  al Centre Sociosanitari Bernat Jaume, de moment es manté el règim de visites establert de 3 dies a la setmana, 1 hora per pacient i el funcionament de l’Hospital de dia, al 40% de la seva capacitat.