L'Hospital de Figueres posa a la venda les butlletes per participar en el sorteig de dues obres d'art

2013-10-14 11:00

Aquesta setmana es posen a la venda les butlletes per participar en el sorteig de dues obres d’art en benefici del 700 aniversari de l’Hospital de Figueres. Es poden adquirir per 5 € cadascuna als centres de la Fundació Salut Empordà (a l’Hospital de Figueres, al Centre Sociosanitari Bernat Jaume i al CAP Moisès Broggi de l’Escala), així com també a diferents establiments associats a Comerç de Figueres.

Les dues obres que se sortejaran són L’ombra del saurí, de Miquel Duran, i Caixa PETRI-Investigació, de Daniel Lleixà, que han format part del concurs per escollir l’obra representativa del 700 anys de l’Hospital de Figueres. El jurat que les ha seleccionades ha estat format per Montse Aguer, patrona de la Fundació Gala Salvador Dalí; Anna Capella, directora del Museu de l’Empordà; Marta Felip, presidenta del Patronat de la Fundació Salut Empordà i alcaldessa de Figueres; Luís Izquierdo, professor de filosofia i artista; i Jesús Marimon, professional de l’Hospital de Figueres.

L’obra guanyadora del concurs ha estat Caplletra hac, de Carme Sanglas. També hi han participat Carles Bros amb 700 aniversari de l’Hospital de Figueres, Amelia Burke amb La cuna de piedra, Mònica Campdepadrós amb La humanitat, Juliette Murphy amb Atac de cor, Daniel Leiva amb Demà, encara i fora de concurs, per la seva col·laboració activa en l’organització de concurs, Dolors Ventós amb l’obra Ubicació.

Totes les obres es poden veure a l’àrea de Consultes Externes de l’Hospital de Figueres on estaran exposades fins la primera quinzena de novembre.