L'Hospital de Figueres distingit amb un Top 20

2010-10-26 18:16

L’Hospital de Figueres ha estat distingit amb el Top 20 en la seva categoria, la d’hospital general mitjà. Aquesta és la setena vegada que el centre sanitari empordanès guanya un Top 20 -que enguany celebra el seu onzè aniversari.

En aquesta edició els premis Top 20 han avaluat la gestió integral del 2009 de 165 hospitals de l’Estat espanyol, 28 dels quals corresponien a la categoria d’hospitals generals mitjans. Els guanyadors d’aquesta classificació (la d’hospitals generals mitjans), a més de l’Hospital de Figueres, han estat l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, l’Hospital de Henares (Coslada) i la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla (Tarragona).

La directora gerent de la Fundació Salut Empordà, Margarita Bou, ha destacat que “el Top 20 és un reconeixement a la feina dels professionals”. Ha explicat que també es tracta “d’un premi a la gestió, especialment significatiu per l’actual situació de crisi econòmica, en què els hospitals estem més obligats que mai a l’eficiència”.