LGP Los Guardians del Pont signen amb Picap on publicaran disc en català

2013-06-17 17:00

Aviat farà 30 anys que la discogràfica Picap va obrir portes i va editar els 4 primers discos, un d’ells era d’un grup empordanès que feia rock dur i es deien Rockson i en aquest grup hi havia en Joan Cardoner i en Martín Rodriguez. Ara, després de trenta anys, s’han convertit en els músics en actiu més veterans de Picap.

Uns anys després Joan Cardoner va fundar la banda Terratrèmol i més tard va enregistrar en solitari. En Martín va encaminar la seva carrera musical formant grup amb la Lupe, en Quim, en Coro i en Papa Juls, els mítics Sangtraït. Han passat molts anys, però qui te rock a les venes no el deixa fàcilment i en Joan i en Martín van anar a buscar l’amic Quim Mandado per tornar a la carretera amb una nova banda de rock dur, en aquest cas Los Guardians del Pont, més coneguts com LGP.

L’any 2010 editen un primer disc en castellà "Rockferatu" i amb Joan Cardoner com a veu cantant, però en Joan diu que si en el grup hi ha dos cantants, ara toca que comenci a cantar de nou en Quim, el qual accepta el repte i a més comença a composar lletres per a les noves cançons, i aquesta vegada tornen a la seva llengua pròpia i anuncien un nou disc per aquest estiu.