L'estrès sota l'òptica oriental al centre Arhati de Figueres

2013-09-22 08:00

El centre de teràpies Arhati de Figueres presenta la xerrada “La salut i la malaltia segons la medicina tradicional xinesa” que tindrà lloc el proper dijous 26 de setembre a 2/4 de 9 del vespre.

Impartida per la fisioterapeuta i acupuntora Mª Yolanda Caamaño, membre de l'escola Neijing de Cuenca i de la Comissió d'Acupuntura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, la ponència té com a objectiu transmetre una forma diferent de veure la nostra vida i la nostra salut, aprenent a gestionar des de l'òptica oriental situacions quotidianes com poden ser l'estrès o el cansament diaris.

La xerrada, que serà gratuïta, tindrà lloc al centre Arhati de la plaça de la Palmera, 3. primer pis de Figueres. Es tracta d'un espai innovador dedicat a la salut de les persones i centrat en fer arribar nous mètodes de tractament a partir de diferents activitats i cursos. D'aquesta manera, acompanyada d'una petita experiència/demostració, la ponència de la Sra. Caamaño vol donar a conèixer al públic assistent una nova forma de cuidar-nos i millorar la nostra salut des de la saviesa i els coneixements mil·lenaris de la medicina xinesa.