L’Espai Armengol de Vilajuïga acollirà la nova trobada #TwittEmpordà el dia 1

2014-07-28 17:00

L’Espai Armengol de Vilajuïga tanca la programació abans de marxar de vacances. El divendres 1 d’agost, el centre sense ànim de lucre de la productora Visual13 acull una nova edició del #TwittEmpordà Estiu que reuneix un grup molt actiu de tuitaires de la comarca de l’Alt Empordà.

Oberta a tothom, la trobada s’iniciarà a dos quarts de vuit del vespre amb la intervenció dels escriptors Sebastià Roig (@ensebastiaroig) i Jair Domínguez (@vedellconsagrat) que, en clau d’humor, analitzaran l’impacte que Twitter i les xarxes socials estant tenint sobre les persones i les seves vides. Un cop finalitzada la xerrada, tindrà lloc una sessió de networking amenitzada pels Dj’s de la ‘Radio Cassette Night’ Carles Pujol (@Pujol_Carles) i Josep Serra (@jserra) que punxaran alguns dels grans èxits de les dècades dels setanta, vuitanta i noranta.

Després de l’activitat celebrada a l’Espai Armengol, els participants que ho desitgin poden participar en el sopar posterior que els membres de #TwittEmpordà celebraran en un restaurant de la mateixa localitat. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al web del centre: www.espaiarmengol.com. Pel sopar cal inscriure’s a https://tweetvite.com/event/twittemporda8.

L’Espai Armengol de Vilajuïga programa, al llarg de l’any, conferències, workshops, tallers infantils i projeccions audiovisuals amb la ferma voluntat de fomentar arreu la creativitat empresarial, social i cultural i l’ús de l’audiovisual i les noves tecnologies.