L'escenari de l'Acústica de la plaça de l'Ajuntament es traslladarà a la plaça Catalunya

2014-06-06 13:30

La plaça Catalunya acollirà un dels escenaris principals del festival Acústica 2014 en substitució del de la plaça de l'Ajuntament. Això representarà una millora estructural i un augment en quant a la potència de so i llums, que compartirà protagonisme amb l’escenari de la Rambla. 

Per aquest canvi de la plaça de l’Ajuntament a la plaça Catalunya s’han tingut en compte un informe de la policia local de la ciutat, que desaconsellava la utilització de la
plaça de l’Ajuntament per motius de seguretat, i les queixes dels espectadors que no podien veure els concerts amb prou comoditat. 

La plaça Catalunya triplica l’aforament de la Plaça de l’Ajuntament i permetrà al públic assistent poder gaudir dels concerts amb una major comoditat. Aquest nou espai acollirà tots els concerts que es realitzaven a la Plaça de l’Ajuntament i el final de festa com en anys anteriors. 

La zona dels menjars del món, l’apartat gastronòmic del festival, s’ubicarà fora de la coberta, a l’espai de l’estàtua de Sant Jordi.

D'altra banda es recuperarà l'escenari de la plaça Gala-Dalí després de que part del públic suggerís la recuperació d’un espai on es pogués respirar l’essència del festival dels primers anys, sense aglomeracions i amb la comoditat del principi. 

La plaça Gala-Salvador Dalí és un dels espais més emblemàtics de la ciutat, amb un atrezzo dalinià que només pot existir a la ciutat de Figueres. Aquest espai acollirà concerts gratuïts en format acústic a primera hora del vespre, a dos quarts de dotze acollirà concerts de pagament i a les dues de la matinada esdevindrà un nou espai de final de festa que se sumarà al de la plaça Catalunya.