L'Escala proposa la Ruta de la Tapa de l'Anxova

2016-09-23 12:00

Del 23 de setembre al 2 d'octubre l'Escala celebra la Ruta de la Tapa de l'Anxova on desenes de locals del municipi ofereixen al seva tapa elaborada amb anxova i es pot anar segellant un “passaport” a mesura que es passa per cada local, de manera que es pot accedir a importants premis. Una activitat molt aconsellable per fer en grup, tot compartint una experiència gastronòmica única. El preu de la tapa 1.50€ consumició no inclosa.

Com a novetat hi ha el servei gratuït del carrilet de l'Escala en direcció a Sant Martí d'Empúries i en direcció Montgó els dies 23, 24, 30 de setembre i l'1 d'octubre en horari de 7 de la tarda a les 12 de la nit.

Hi ha diferents premis, un d'ells és la tapa més original; qui segelli totes les tapes podrà votar la tapa més original i entrar en un sorteig d'un àpat per a dues persones a un restaurant de l'Escala.

Si aconseguiu el segell de 18 tapes de fora del nucli podreu participar en el sorteig de dues entrades per un espectacle de Portalblau 2017 i en el de 4 tiquets de 25€ per gastar en comerços de la UBET abans del 31 d'octubre 2016.

Si segelleu 26 tapes podreu participar en el sorteig de 4 tiquets de 50€ per gastar en els comerços de l'UBET abans del 31 d'octubre de 2016. Si aconseguiu el segell de totes les tapes, també podreu votar la millor tapa i podreu participar en el sorteig d'un àpat per a dues persones al Celler de Can Roca.