L'Escala promociona el seu Carnaval amb un cartell dedicat a la tonyina Trini

2024-01-23 19:00

L'Escala celebrarà el seu carnaval del 10 al 12 de febrer. El cartell, obra de Roser Bona, relaciona les disfresses amb la cua d'una tonyina, en clara referència a la il·lustre visitant del municipi els darrers anys, la tonyina Trini.

La programació comença, el 10 de febrer, amb la cercavila infantil, seguida de la tradicional xocolatada popular i el ball infantil de disfresses, amb els Atrapasomnis. La primera jornada es tanca amb el ball de disfresses, a mitjanit, amb Orquestra Maribel i Dj Dudux.

El dia central és el diumenge, 11 de febrer, amb la gran rua de carrosses i comparses, a la qual participaran un total de 15 colles. Una de les novetats d'aquest any és que el jurat del concurs de carrosses i comparses no estarà en un lloc fixe, sinó que s'anirà movent per tota la rua per tal d'intentar que aquesta sigui el màxim de fluïda i no es generi un efecte tap en cap punt en concret.

Completen la jornada el dinar de colles de Carnaval i el posterior ball, durant el qual es donen a conèixer els guanyadors de les diferents categories.

La programació de Carnaval es tanca el dilluns, 12 de febrer, amb el dinar de germano, jocs musicals i ball amb DjSons.