Les pistes de tennis de Figueres a punt

2010-01-05 14:05

El Club Tennis Alt Empordà-Figueres mostra la seva satisfacció per la finalització de les obres de les pistes de tennis de la zona poliesportiva. Les obres, que han durat aproximadament un any, permeten disposar de 3 pistes d'una qualitat excepcional i amb una superfície que les fa les millors de la comarca.

El Club Tennis Alt Empordà-Figueres des de la seva fundació l'any 2005 ha estat lluitant per la conservació de les pistes de tennis a la zona de la pujada del castell i la seva perserverància ha permès que finalment no només s'hagin conservat 3 de les 4 pistes existents sinó que aquestes 3 s'hagin modernizat. Fins i tot, en una següent fase es preveu s'obre l'espai d'aparcament annex a l'Hospital de Figueres, construir també tres pistes de pàdel i quatre de tennis a la superfície de la coberta.

Així el present i futur del tennis està prou viu i assegurat a Figueres i a tota la comarca i el Club treballarà per impulsar, tal i com porta fent, activitats, serveis i competicions obertes a tothom.