Les obres a la riera Galligans entren en el tram final

2010-04-28 17:25

Les obres a la riera Galligans han entrat ja en la seva fase final d’execució. Aquest divendres s’obrirà al trànsit després de dos mesos de treballs, un projecte que ha actuat en més d’11.500 m2 de via pública, ordenant l’espai a nivell vial i creant també 165 places d’aparcament, 5 places per a minusvàlids i 14 per a motocicletes.

“L’objectiu principal d’aquesta obra ha estat posar al dia i millorar un espai que havia quedat degradat. A més, també hem dut a terme un projecte perquè la riera Galligans sigui compatible amb els usos de mercat setmanal de la roba, el qual s’hi instal·larà a finals de mes vinent”, explica el regidor de Serveis Urbans i Mercats, Joaquim Felip. El pressupost de l’obra ha estat de 240.000 euros aproximadament.

A Figueres aquesta setmana s’estant executant altres obres del Pla de millores. N’és un exemple els treballs realitzats durant dos dies a l’aparcament del carrer Rec Arnau, on s’han asfaltat els vials de circulació amb l’objectiu d’evitar que el paviment es deteriori ràpidament i s’aixequi pols amb el pas dels vehicles.

Pel que fa a les obres de l’aparcament soterrat del Passeig Nou, actualment es treballa en el desviament de serveis. Més concretament s’està desviant el col·lector d’aigües pluvials del Parc Bosc, a més del desviament d’una línia elèctrica que impedeix començar l’excavació. Un excavació que començarà en les properes setmanes.