Les JERC de Figueres renoven la seva permanent local amb Jesús Vidal com a portaveu

2015-12-29 18:30


Les JERC Figueres han escollit la nova permanent local aquest dimarts 29 de desembre. Per unanimitat s'ha nomenat Jesús Vidal com a nou portaveu, Jordi Vidal com a secretari d’organització, Beth Llamas com a secretària de Finances i Ferran Quintana com a secretari d’imatge, comunicació i 2.0.

La Iria Gibert, portaveu sortint, després de fer el balanç de la feina feta durant dos mandats ha expressat que "ha estat un orgull formar part d’aquesta organització sobretot perquè fer política des de l’òrbita juvenil i amb un grup de jovent disposat a comprometre’s per un projecte col·lectiu no és fàcil. Hem aconseguit tenir activitat el dia a dia i poder influir i aportar a la política local, a la ciutat i al jovent amb idees de canvi".

Les JERC Figueres han aconseguit ser una de les seccions locals més actives i amb més nombre de militants dels Països Catalans "això ens ha permès abocar tots els nostres esforços en ser la veu del jovent figuerenc en matèria de participació ciutadana, canvi de model de Festa Major, i amb els temes que afecten els i les joves de la ciutat".

El nou portaveu ha manifestat que es troba molt il·lusionat amb aquest nou projecte "estic segur que amb l’organització que tenim tot el que ens proposem podrà ser possible gràcies a la feina de tots". "Tenim molta feina per endavant -ha afegit- com tots els projectes que ja fèiem i que volem seguir fent, com el Destaca’t, Figueres Obre els Ulls, l’Embarraca’t i nous projectes que tenim pensats per fer d’ara endavant.”

En aquesta nova etapa les JERC esperen seguir millorant els aspectes interns de l’organització, seguir creixent en número de membres i també seguir expandint la seva presència a peu de carrer i al costat del jovent de la ciutat.