Les fotos de Yurian Quintanas a Peralada

2014-09-05 09:00

La Sala d’Exposicions del Centre de Turisme Cultural Sant Domènec (Peralada) acollirà l’exposició fotogràfica: “La Fi dels dies” de Yurian Quintanas.

Aquest projecte és el guanyador de Joves Fotògraf(e)s de les Comarques Gironines (XII). Un concurs que promou el Centre d’Imatges de la Diputació de Girona (INSPAI). El seu objectiu apropar a la població el món de la fotografia ajudant a joves fotògrafs a donar visibilitat als seus treballs i oferir als ajuntaments una proposta cultural a través d’exposicions itinerants.

L’exposició es podrà veure del 6 al 28 de setembre, de dimarts a dissabte de 10 a 18h, i els diumenges i festius, de 10 a 14h. La inauguració és aquest divendres a les 8 del vespre.

Yurian Quintanas Nobel, nascut en Amsterdam l’any 1983 actualment viu a Catalunya treballant en els seus projectes fotogràfics enfocats a documentar a les persones i el seu entorn. Graduat com a tècnic superior en imatge i especialitzat en fotoreportatge per l’IDEP a assistit a reconeguts fotògrafs del Nacional Geogràphic. Ha guanyat diversos premis i beques els darrers cinc anys i publica en diferents mitjans de comunicació.