Les Escoles Esportives de Roses tanquen el curs guardonant 40 nens i nenes

2016-05-31 11:00

Ahir dilluns, 30 de maig, va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de Roses l’acte de cloenda del curs 2015-2016 de les Escoles Esportives Municipals. Tots els participants de l'Escola Psicomotriu (3-5 anys) i de l'Escola Preesportiva (6-7 anys), van rebre de mans del regidor d'esports Juan Manuel Fernández "Ferdy", el trofeu acreditatiu de la seva participació a les escoles esportives. En total va ser 40 els nens guardonats.

Per cloure la temporada, tots els pares que ho van desitjar van poder presenciar des de la grada del poliesportiu l'execució de la última sessió esportiva d'aquest curs, i el posterior lliurament de reconeixements a tots els infants que han participat a les activitats durant aquest curs.

D’altra banda, demà dimecres 1 de juny, a la Pista Polivalent de la zona esportiva, i a partir de les 16 h, tindrà lloc la festa de cloenda de tots els grups que participen en el curs d'activitat física “Gent Gran Activa”, destinada a la gent gran de Roses i que compta a més de 200 participants. 

Lloc de cerca