Les escoles d'Hostaleria i d’Idiomes organitzen uns Tallers de Cuina Internacional en diferents llengües

2012-02-08 16:00

L’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà i l’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres s’han unit per organitzar conjuntament uns tallers de cuina i degustació de vins en idiomes.

Els tallers, que s’impartiran els divendres del mes de març, tenen com a objectiu mesclar una classe pràctica de cuina típica d’un país de parla alemanya, anglesa o francesa. Per fer-ho, el format del taller compta amb una classe pràctica de cuina i/o degustació de vi impartit per un professional autòcton de cada país i explicat en l’idioma corresponent.

Els alumnes que participin en aquests tallers podran, a la vegada, aprendre a realitzar un plat típic del país i conèixer les paraules de l’argot culinari necessàries per elaborar el plat en l’idioma escollit.

El format, de tres hores de duració (de 17h a 20h), es presenta com una activitat divertida i dinàmica on els alumnes hauran de practicar tècniques de cuina en una de les llengües estrangeres que es proposen.

Els professors, tindran especial cura de no deixar “escapar” paraules o frases en altres idiomes que no siguin el propi del taller. Ambdues escoles agraeixen la col•laboració i esforç dels professionals que realitzen les classes.

Es proposaran quatre tallers, tres dels quals seran de cuina (un en francès, un en anglès i un en alemany) i un taller de tast de vins en francès. Els plats i productes de cada taller seran els típics de la terra autòctona del professor.

Per més informació, adreçar-se a l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà,  al telèfon 972525556 o per correu electrònic a escola@escolahostaleriaaltemporda.cat.

Inscripcions a www.escolahostaleriaaltemporda.cat o al 972525556 (De 9h a 19h) o a l’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres www.eoifigueres.net o al 972512124 (De 14h a 20h).