Les entitats participen activament en l’organització de l’Embarraca’t 2010

2010-03-25 15:21

Les divuit entitats que tindran estand a l'Embarraca't 2010 estan participant activament en la seva organització. Aquest procés, gestionat pel nou coordinador municipal de l’activitat, ha comportat que les mateixes entitats hagin escollit, entre d’altres, el proveïdor de begudes, l’empresa de llum i so o el mateix cartell musical. Una altra decisió ha estat ampliar l’Embarraca’t d’enguany de quatre a sis nits (30 d’abril i 1, 2, 6, 7 i 8 de maig).

Les entitats s’han dividit en tres comissions: d’infraestructures; de grups musicals; i, finalment, de proveïdors i activitats. En tots els casos les comissions es reuneixen de forma paral·lela i un cop a la setmana, els divendres a la tarda, es realitza una reunió general d’organització on totes les entitats es prouncien sobre les propostes presentades per les comissions. Garantint, d’aquesta manera, posar en debat totes les opinions a l’hora de decidir qualsevol aspecte de l’Embarraca’t.

La comissió d’infraestructures ha centrat la seva tasca en l’elaboració i control del pressupost general, de prendre decisions sobre el muntatge general de la instal·lació i els seus proveïdors com per exemple el tipus d’escenari, l’empresa de llum i so, de vigilàcia o el lloguer de mòduls prefabricats i de lavabos i el servei de neteja, entre altres decisions.

Pel que fa a la comissió de grups musicals ha treballat en la selecció de la promotora musical i en la definició de l’estil musical de cada nit. Destacar que aquesta comissió encara està treballant per acabar de tancar tots els grups.

La comissió de proveïdors i activitats ha seleccionat els proveïdors comuns per a totes les entitats (carnisseria, fleca, distribuidora de begudes...), ha decidit preus de venda al públic, el funcionament de la barraca de gots, i el funcionament i coordinació dels proveïdors, recerca, planificació i organització de les activitats complementàries.

En les trobades de divendres es prenen les decisions de temes més generals com el disseny del cartell, dies de l’Embarraca’t 2010, horaris, selecció dels coordinadors, concursos, propostes de promoció, novetats, modificació i millora dels sistemes d’organització i coordinació.

Finalment, l’Ajuntament de Figueres valora molt positivament el procés participatiu dut a terme per l’organització de l’Embarraca’t 2010, així com la implicació de totes i cadascuna de les divuit entitats figuerenques.