Les Distincions de Ciutat de Figueres 2020 seran per a la Parròquia de Sant Pere, Albert Tomàs i el Consell Esportiu

2020-09-28 12:00

La Comissió del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Figueres ha acordat les distincions de Ciutat de Figueres que han de ser ratificades el pròxim ple municipal ordinari previst pel dilluns, 5 d’octubre. Els acords adoptats per la Comissió són atorgar la Medalla d'Or de la Ciutat a la Parròquia de Sant Pere de Figueres en la celebració del seu mil·lenari, com a reconeixement als excepcionals serveis que ha prestat a la ciutat en els àmbits social, cultural, educatiu, sanitari i religiós. 

Albert Tomàs Bassols (Vilabertran 8/04/1935 – Llançà 3/07/2020) serà distingit amb la Fulla de la Figuera de Plata 2020, a títol pòstum. Per haver destacat en la seva trajectòria pel compromís amb la ciutat de Figueres, tant a nivell comercial i empresarial com en defensa de la llengua, la cultura i el patrimoni empordanès. 

Finalment el Consell Esportiu de l’Alt Empordà rebrà la Medalla al Mèrit Esportiu, en la categoria de plata. En reconeixement als més de trenta anys de foment a la ciutat de Figueres de l’activitat esportiva en edat escolar, amb l’objectiu de fer de l’esport un instrument educatiu i d’integració social de tots els infants.

Els guardons es lliuraran el dia 18 d'octubre.