Les càmeres de seguretat permeten identificar l'autor d'un incendi a la zona oest de Figueres que ha ingressat a la presó

2023-08-25 13:00

El passat diumenge 20 d'agost, al voltant de les 2 del migdia, es va originar un incendi en un solar situat entre els carrers Ramon y Cajal, Jordi Cuffi Casellas i Ramon Mandri de Figueres. Va requerir la intervenció de diverses dotacions de bombers. Les característiques del foc van fer sospitar a la Guàrdia Urbana que podia haver estat provocat, motiu pel qual es van consultar les imatges del sistema de videovigilància, que van mostrar com una persona s’acostava al marge del solar i que després d’intentar-ho en 2 ocasions amb un encenedor li acabava calant foc.

Gràcies a aquesta imatges la Guàrdia Urbana va poder identificar al suposat autor dels fets, procedint a la detenció de qui ha resultat ser ACF de 57 anys i resident a Figueres. No es descarta la seva participació en 3 incendis més ocorreguts en el sector durant la setmana.

El detingut, que va ser lliurat als Mossos d’Esquadra, va passar ahir a disposició judicial que va decretar el seu ingrés a presó.