Les bruixes tornen a Llers el diumenge 24

2012-06-23 08:00

Llers torna a organitzar la Fira de les Bruixes i del primer Vampir català aquest diumenge 24, dia de Sant Joan. El programa inclou representacions teatrals, música, dansa, gastronomia i jocs, a més d’una fira-mercat amb parades relacionades ambla bruixeria i el món esotèric. Les activitats començaran dissabte, la nit dela revetlla, amb l’arribada de la Flama del Canigó i l’encesa de la Foguera. 

Entre les representacions cal destacar l’obra “Les bruixes de Llers i el primer vampir català” a càrrec dels Comediants de Llers i l’espectacle “El comte Arnald Estruch” amb de la companyia Excalibur Teatre, amb lluites en viu i tot d’efectes especials. També es presentarà el tràiler de la pel·lícula “1212, l’Any de la Croada” produïda pels Amics del Castell de Quermançó i Comtat d’Empúries.

També es podrà gaudir del “Ball de les bruixes de Llers” que faràn un grup de dones del poble. En l’apartat musical hi haurà sessions amb el Grup d’Instruments Tradicionals de Llers i música medieval amb el Grup Festorum 5. Tancaran la vetllada Imma del Destí i el Bruixot del Pirineu amb el “Ritual dels Quatre Elements”.