Les ADF col·laboren en la recerca d'un home desaparegut a Llançà que ha estat trobat sa i estalvi

2014-08-14 17:30

Diferents unitats ADF de l’Alt Empordà van participar en la recerca d’un home francès amb disminució psíquica desaparegut ahir dimecres d’un hostal de Llançà, on es trobava de vacances amb un grup i part dels monitors. L’home ha aparegut avui al matí dins una de les habitacions desocupades de la pensió on s’allotjava sa i estalvi. 

Els monitors van donar l’avís de desaparició de l’home ahir al matí a la Policia Local deLlançà, els quals van iniciar la recerca sense sort. Posteriorment, s’hi van incorporar efectius dels Mossos d’Esquadra, Creu Roja i unitats dels Bombers de la Generalitat, els quals van demanar la col·laboració de l’Associació d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de l’Alt Empordà. Els equips policials i de salvament van fer recerca a la zona urbana del municipi, així com una batuda per camins rurals i per zones conegudes com la Muntanyeta, el Cau del Llop, les Tonyines i el camí de ronda en direcció a Port de la Selva. 

Al llarg del dia, a part de les tres unitats ADF que estaven de servei, també van unir-se ala recerca set voluntaris de diferents Agrupacions de Defensa Forestal de la comarca, els quals van donar suport als cossos policials i de salvament de forma desinteressada.