Les obres de la cruïlla dels carrers Sant Pau–Col·legi començaran dimarts vinent

2010-05-12 15:06

Els serveis tècnics municipals han previst l’inici de les obres a la cruïlla dels carrers Sant Pau–Col·legi dimarts de la setmana vinent. Els treballs, inclosos dins del Pla de Cruïlles 2009-2010, s’allargaran fins a finals del mes de juny i implicaran el tall a la circulació de vehicles en aquest punt dels carrers Sant Pau i Col·legi.

Amb l’objectiu de minimitzar les molèsties, l’àrea de Mobilitat de la Guàrdia Urbana ha previst un itinenerari alternatiu perquè, mentre durin els treballs, el trànsit rodat pugui arribar al carrer Sant Llàtzer des de l’avinguda Salvador Dalí. L’itinerari seguirà el següent camí: carrers Col·legi, Verge Maria, González de Soto i Muntaner (on s’invertirà el sentit de circulació), Escoles i, finalment, Sant Llàtzer.

El regidor de Mobilitat, Miquel Solé explica que “som conscients que l’obra en aquest punt del carrer Col·legi es podia convertir en una de les més conflictives per l’important nombre de vehicles que l’utilitzen per creuar la ciutat de ponent a llevant. Per tot això, s’ha ideat un itinerari alternatiu per reduir el màxim possible les molèsties a la circulació i als propis veïns”. L’inici de les obres, així com l’itinerari alternatiu i els canvis en la circulació, es comunicaran també als veïns a través d’una bustiada.

D'altra banda cal destacar també que divendres vinent, 14 de maig, s’acabaran les obres de la cruïlla dels carrers Sant Pau–Muntaner.