Les obres a diferents cruïlles de Figueres entren en el seu tram final

2010-04-13 08:36

Les obres del Pla de cruïlles, que des del passat desembre han intervingut en diferents punts de la ciutat, entren en el seu tram final. Actualment, estan en obres les cruïlles dels carrers Sant Llàtzer – Sant Antoni; Sant Llàtzer – Esperança i Sant Pau – Muntaner. Uns espais on l’àrea de Mobilitat ha garantit que, tot i que encara hi haurà retocs per realitzar-hi, s’hi podrà circular durant les Fires i Festes de la Santa Creu.

“L’objectiu és que, dins de la complexitat d’una obra com el pla de cruïlles que incideix de forma directa en la mobilitat a diferents punt de l’Eixample Migdia de la ciutat, per la festa major t tots els carrers estiguin oberts al trànsit rodat”, explica el regidor de Mobilitat, Miquel Solé, qui afegeix “per aquest motiu s’ha traslladat fins al 10 de maig l’inici de les obres de les cruïlles dels carrers Sant Pau-col·legi, Sant Antoni-Clerc i Nicolau; així com els treballs de la semaforització de la plaça de la Palmera”.

Degut a les afectacions que les obres a les cruïlles estan creant a la circulació pel centre de la ciutat, el carrer Nou romandrà obert a la circulació fins a la finalització de totes les obres, i la senyalització corresponent ha estat anul·lada temporalment.

Finalment, destacar que en les properes setmanes es reunirà el Consell de Mobilitat Consell de Mobilitat per informar de la situació del trànsit, proposar i debatre millores i recollir opinions i suggerències en referència a la mobilitat.