L’equip figuerenc del Deulofeu Vídem42 guanya la segona jornada del torneig local de la FIRST LEGO League Girona

2016-02-01 13:00

L’equip Vídem42 de l’INS Alexandre Deulofeu de Figueres és el guanyador del segon dia del torneig de robòtica FIRST LEGO League que ha tingut lloc aquest diumenge a l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdG. En total, s’han repartit vuit premis i dues mencions entre els 17 equips que avui han participat en el repte “Trash Trek” amb l’objectiu de buscar solucions reals i innovadores per a la gestió de residus des de la recollida, a la classificació i la reutilització intel·ligent.

L’equip Vídem42 de l’INS Alexandre Deulofeu de Figueres ha presentat un projecte per fer més eficient la recollida de residus i premiar els usuaris més compromesos amb el reciclatge. El jurat ha valorat l’equilibri entre la qualitat del projecte científic, el comportament del robot i els valors de la FIRST LEGO League representats per l’equip. 

El torneig local, organitzat per la Universitat de Girona i les fundacions Princesa de Girona i Scientia, ha tingut lloc aquest cap de setmana en dues jornades a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG). Els participants havien de buscar solucions per a la gestió dels residus.