L'Enduro Salines el 28 d'abril a Maçanet de Cabrenys

2019-04-18 11:30

El proper 28 d'abril Maçanet de Cabrenys acollirà la 9ena edició de l’Enduro Salines 2019, consolidant aquesta prova esportiva, pionera a la península, com la cita imprescindible del calendari de curses en BTT. Així mateix, l’Enduro Salines 2019 donarà el tret de sortida de les proves classificatòries de les EWS European Series.

Fins avui, ja són més de cent els corredors inscrits a l’Enduro Salines 2019. El director tècnic de la prova, Jep Coromines, confia que als darrers dies se n’inscriuran molts més “sobretot, amateurs, que volen realitzar la seva primera prova cronometrada, i competir amb els millors corredors,Robin Wallner (Ibis) , Youn Deniaud (Giant) o Anne Gerigh (Norco)”. Coromines també ha confirmat l’assistència d’altres corredors professionals: Neil David (Yeti), Mariano Marí (Ibis), Yasmine A. Refaat (Scott), i el gironí Guillem Sanz (Pivot), entre altres participants professionals d’Alemanya, Portugal, Txèquia, Luxemburg, Suècia, Noruega,  Italia, Andorra.

L’Enduro Salines 2019 està emmarcat en la normativa de la Federació Catalana de ciclisme i les Enduro World Series i tindrà el punt de sortida i arribada a la zona esportiva de Maçanet de Cabrenys, amb un circuit millorat, respecte d’anteriors edicions, que recorre el Massís de Les Salines. Es tracta d’un traçat balissat de 39,6 km amb un desnivell de +1700 metres. Consta de 5 trams cronometrats, amb un millor temps previst de 21 minuts.