L'Embranzida Jove de Roses tanca una etapa de cinc anys i s'acomiada

2013-08-27 12:00

L'Embranzida Jove de Roses cessa la seva activitat després de 5 anys. A través d'un comunicat aquesta associació explica que ha pres aquesta decisió "després d’una reflexió àmplia i acurada, dialogant i consultant als integrants de l’entitat i a algunes de les persones que al llarg d’aquests anys ens han fet costat".

Recorden que "han estat més de cinc anys d’experiència i d’experiències a la vida associativa del municipi, de la qual n’hem participat molt activament realitzant activitats diverses. Hem organitzat discomòbils, concerts a la platja -l’Embranzifest- o la ja clàssica nit dels morts al pic de la tardor. Hem gravat, anualment, un disc de Nadales en benefici de La Marató de TV3. Hem participat en fires i trobades i hem dut la Z que ens caracteritza arreu, a dins i a fora de Roses".

L'Embranzida també destaca els seus objectius "des de l’inici vam apostar per un oci sa i alternatiu, amb ple respecte per l’entorn i amb el compromís d’aplegar el màxim nombre de joves sense exclusions ni discriminacions de cap tipus. Joves amb diferents punts de vista i amb diferents inquietuds han format part d’un mateix projecte que, n’estem segurs, ens ha ajudat a créixer com a persones. Junts, hora rere hora, barra rere barra, fira rere fira; hem après que la solidaritat, la generositat, el compromís, el respecte i tants i tants altres mots que hem volgut que ens acompanyessin, no fossin només paraules buides".

Un dels discos de NadaleZ que va gravar l'Embranzida