L'Embranzida Jove de Roses publica un segon disc de nadales

2012-11-30 10:30

El dia 10 de desembre sortirà a la venda el disc “NadaleZ vol.II”, la segona edició del disc de nadales que l'Embranzida Jove de Roses ha enregistrat aquest 2012 per recaptar fons per la Marató de TV3. En aquesta ocasió, l'associació juvenil rosinca, ofereix fins a tretze nadales noves, en català, castellà i anglès, conegudes per tothom, i alguna novetat. Hi ha, entre d'altres, temes tan populars com “Sant Josep i la Mare de Déu”, “El desembre congelat”, “El petit vailet” o “Blanc Nadal”. Es tracta de versions conegudes per a tothom amb un toc personal de l'Embranzida Jove, barrejant estils com ara el rock, el country o l'ska, entre altres. 

L'Embranzida ha comptat, per elaborar el disc, amb la participació i les veus de diversos joves socis de l'entitat, i amb la col.laboració especials d'artistes rosincs i d'arreu de la comarca, com son Rusó Sala, Kim Viarnès (Eslabón perdido), Josep Lluís Cardona, Anna Gratacós (ex vocalista d'Aurània), Jordi Rubau, Pablo Rodríguez (Pablo Guirao Trio), Ernest Pratcorona (Crossing Roads), Gemma Pérez, Cynthia Pérez (Littlesicks), i les petites Ariadna Godo i Aina Baiges. També ha comptat amb la bateria d'Adrià Hereu, les guitarres elèctriques i acústiques d'Ivan López i Àlex Pérez, els teclats de Jordi Rubau o el saxo de Tobias Stein.

El disc, gravat a l'estudi i sota la producció de Jordi Rubau, està editat pel segell discogràfic Indiket Músic. Tindrà una tirada inicial de 500 còpies a un preu de 10€ que es vendran a diferents establiments comercials de la comarca, per internet, al local de l'Embranzida o bé en les diferents actuacions que l'associació durà a terme aquest nadal arreu de l'Empordà. Tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3 que aquest any es dedica a lluitar contra el càncer.