L'Embranzida Jove de Roses celebra el seu quart aniversari

2012-01-03 08:00

L'Embranzida Jove de Roses s'ha convertit en pocs anys en una de les associacions més actives de la comarca. Tal dia com avui, 3 de gener, però de l'any 2008, una quinzena de joves de Roses, d'entre 18 i 23 anys, es reunien al CAR per firmar l'acta fundacional de l'Embranzida Jove de Roses. Durant aquests 4 anys han realitzat prop d'una cinquantena d'actes públics, entre festes, concursos, tallers, fires o col.laboracions. Algunes d'aquestes activitats són la Nit dels Morts, l'Embranzifest, diferents discomòbils i fires, Concurs de Curts, Festa dels anys 90, colònies, cursos de música,  o l'edició d'un calendari i un Cd de Nadales, a més de col.laborar en l'organització d'actes com el Febrerock, la Festa Urbana Tots al Carrer!, la cavalcada de Reis o la Festa Pirata.

L'associació ha assolit més de 150 socis en les seves 3 presidències, les juntes de les quals han estat formades per  a una vintena de joves que han contribuït i treballat per a l'entitat desde les seves respectives vocalies. Han sigut 4 anys de bons i mals moments, d'alegries i dificultats, marcades per dos governs municipals diferents, i coincidents amb els 4 anys de la pitjor crisi econòmica que es recorda. Mals moments per una població que l'Embranzida ha volgut alegrar i entretenir amb les seves activitats.

L'Embranzida manté el contacte amb els seus seguidors des de diferents canals a Internet com Facebook, Twitter i YouTube. També disposa d'un blog.