L'Aula de Teatre tanca el curs amb dos espectacles

2012-06-25 08:30

L'Aula de Teatre Eduard Bartolí posarà punt i final al curs 2011-2012 amb dues representacions a La Cate dins la programació "De prop o de lluny, teatre pel juny” els dies 29 i 30. Aquestes setze representacions han dut als escenaris figuerencs del Jardí i la Cate més de 250 alumnes de l’Aula Municipal de Teatre Eduard Bartolí i d’altres centres escolars.

L’objectiu d’aquesta programació conjunta ha estat fer visible el potencial teatral de la ciutat, ja que la gran majoria d’aquests artistes (95%) tenen menys de 18 anys. En un segon pla el programa ha pretés potenciar l’intercanvi d’experiències, i que els participants surtin a l’escenari per a actuar però que també ocupin el seu lloc al pati de butaques com a espectadors de les altres funcions. 

Els dos espectacles, totalment gratuïts, tindran lloc a la sala de la Cate. El dia 29 de juny, diada de  Sant Pere, festiu a Figueres, el grup d’adults de l’Aula mostrarà el seu taller a partir de les 8 del vespre, elaborat a partir de textos que presenten situacions de violència. L’endemà, dissabte, a les 9 del vespre serà el torn del grup de joves, que donaran la seva versió del text d’Anna Frank.

D'altra banda l’Aula Municipal de Teatre continuarà la seva activitat docent al llarg del mes de juliol i part de l’agost, programant dos cursets adreçats a dues franges d’edat: joves de 12 a 18 anys (matí) i infantil de 7 a 12 anys (tarda). Més informació al web de l'ATEB.