L’Aula de Teatre de Figueres reobre la matrícula de tots els cursos i en crea un de nou

2013-01-10 09:00

Al llarg del mes de gener es reobre la matrícula als cursos de l’Aula Municipal de Teatre que ja estan en marxa des del mes d’octubre. A aquests cursos se n’hi afegeix un de nou dedicat al Cant Dramatitzat i adreçat a adults a partir de 25 anys. Es farà els dijous de 8 a 10 del vespre a La Cate i dirigit per la professora Clara Valero. 

Els diferents cursos de l’Aula Municipal de Teatre Eduard Bartolí van començar les seves activitats el mes d’octubre, i ara, després de la festa/representació celebrada a final del primer trimestre i després de les festes de Nadal, reobren la matrícula al llarg de tot el mes de gener. 

INFANTIL (de 7 a 12 anys) Divendres de 17:30 a 19:30 h a La Cate
JOVES Bàsic (de 13 a 15 anys) Divendres de 17:30 a 19:30h al Teatre Jardí (ultimes places)

JOVES Avançat (de 13 a 18 anys) Dimarts i dijous de 18:30 a 20:30h al Teatre Jardí
ADULTS (majors de 18 anys) Dimarts de 20:30 a 22:30h a La Cate 

CANT DRAMATITZAT (de 14 a 25 anys) Dimecres de 18 a 20h a La Cate
MUSICAL  Dilluns de 17 a 19:00h al Casino Menestral

D’altra banda l’Aula convoca el primer dels seus cursos monogràfics, que s’organitza en col·laboració amb la programació dels teatres El Jardí i la Cate. 

Aquesta és una de les activitats adreçades als espectadors en general, en la que s’analitzaran sis espectacles de la programació Figueres a escena en la temporada gener-maig. Aquesta anàlisi, que es durà a terme en cinc sessions, es farà a partir d’una pauta general dels elements que configuren un espectacle (text, direcció, interpretació, escenografía, vestuari, il·luminació… etc), d’una informació prèvia dels respectius espectacles (autor, intèrpret, gènere...) i d’una sessió en comú posterior a la representació. S’està gestionant la possibilitat de fer trobades amb intèrprets o directors dels espectacles. 

Els sis espectacles programats són: Tot assajant Cyrano (18 de gener)Cyrano (19 de gener)Dubte (8 de febrer), Celestina (16 de març), Oleanna (14 d'abril) i No et vesteixis per a sopar (30 d'abril). Les classes impartides per Alfons Gumbau es faran de dos quarts de nou a les 10 de la nit a l’Aula de la Cate, els dilluns 21 de gener, 11 de febrer, 18 de març, 15 d’abril i 6 de maig. El preu, que inclou les entrades per als espectacles és de 70  €, el qual pot variar en funció dels espectacles que quedin per veure, en el moment de fer la inscripció. 

Per a les inscripcions a qualsevol d’aquestes activitats, cal visitar el blog de l’Aula a l’adreça https://atebfigueres.blogspot.com/ per obtenir el full d’inscripció i omplir totes les dades.