L'Aula de Teatre Eduard Bartolí proposa un taller per a espectadors de teatre

2012-01-16 23:00

L’Aula de Teatre Eduard Bartolí amplia al llarg del mes de gener i els primers dies de febrer, la matrícula en la majoria de cursos que ja té en funcionament, i tanbé dóna a conèixer la programació de quatre monogràfics oberts a tot el públic en general.

S'han previst tallers de maquillatge, d’ il·luminació, un d'anàlisi per als espectadors i un altre de teatre en família oberts al públic en general. Aquests tallers tenen uns preus que es mouen entre els 60 i 85 euros.

Crida l'atenció una de les activitat adreçada purament als espectadors, en la que s’analitzaran cinc espectacles de la programació Figueres a Escena en la temporada gener-maig. Aquesta anàlisi, que es durà a terme en cinc sessions, es farà a partir d’una pauta general dels elements que configuren un espectacle (text, direcció, interpretació, escenografía, vestuari, il·luminació… etc), d’una informació prèvia dels respectius espectacles (autor, intèrpret, gènere...) i d’una sessió en comú posterior a la representació.

Els 5 espectacles programats, en principi, són: "El Mikado" (11 de febrer), "L’ombra" (18 de febrer), "Tenesse W" (18 de març), "Luces de bohemia" (12 d emaig) i "El testigo" (18 de maig). Les 5 classes dirigides per Alfons Gumbau es faran a l’Aula de la Cate, els dilluns 6 i 13 de febrer, 19 de març, 14 i 21 de maig de 20:00 a 22:00 hores. El preu és de 85 € i inclou entrades per als espectacles.

Per a les inscripcions tant als cursos com als monogràfics, cal dirigir-se a l’adreça https://atebfigueres.blogspot.com/ per obtenir el full d’inscripció i omplir totes les dades. En aquesta adreça hi trobareu tota la informació sobre l’Aula.