L'ATEB ofereix l'Aula de Teatre en Línia amb Àngels Bassas

2020-11-26 09:30

L’Aula de Teatre Eduard Bartolí, en la seva faceta d’ensenyança del teatre i les arts escèniques, aposta ara per una nova línia dins dels seus cursos: l’Aula de Teatre en Línia. Així, adaptant-se als nous formats i en aquest any convuls a causa de la Covid-19, l’ensenyança a través de plataformes digitals també ha arribat a l’ATEB. Una nova oportunitat de formació per a l’alumnat, que permet que l’Aula es reinventi en un format diferent.

L’Aula de Teatre en Línia consta de píndoles de 8 sessions en línia, que tindran lloc des de novembre/desembre fins a febrer de 2021, sota el mestratge de la coneguda actriu Àngels Bassas. A través de videoconferència, es tractaran els temes específics de cada curs, relacionats amb les arts escèniques. Els tres cursos en què consisteix aquest projecte són un curs d’interpretació actoral, a partir de sèries o pel·lícules famoses, tant per a joves com per a adults; un curs de dicció i treball de l’articulació oral d’un text; i un darrer curs per millorar la por a parlar en públic i per treure profit de les possibilitats comunicatives a nivell personal i professional.

A més, atenent a la situació actual, l’ATEB ofereix descomptes especials per a persones jubilades, en situació d’atur o ERTO, o si l’alumne/a s’inscriu en més d’un curs online alhora.