Las Dunas de Sant Pere Pescador escollit millor càmping de platja d'Europa

2019-01-12 12:00

Els càmpings de les comarques gironines han rebut aquesta setmana a Utrecht ( Països Baixos) i Stuttgart ( Alemanya) importants reconeixements internacionals que avalen la gran qualitat  i excel·lència dels establiments i que reafirmen el lideratge de la destinació en el sector a Europa. 

Las Dunas, de Sant Pere Pescador, ha estat premiat com a “Millor càmping de platja” d’Europa, en una gala celebrada dimecres en el marc de la fira Vakantiebeurs a Utrecht, una de les principals del sector que se celebra fins el 13 de gener. El guardó l’han atorgat  la prestigiosa guia britànica Alan Rogers, que recull més de 2.500 càmpings europeus, i el Caravan & Motorhome Club de Gran Bretanya (el club més antic d’Europa que agrupa un milió de socis). 

A més, 23 càmpings de la demarcació han rebut la màxima qualificació que concedeix l’ANWB i que atorguen una categoria de cinc estrelles i un altra de quatre estrelles i mitja; la xifra representa el 50 % dels reconeixements atorgats enguany a l’Estat espanyol per part de l’associació holandesa. Es tracta del TopCamping ( categoria de 5 estrelles) que reconeix la qualitat dels establiments i que aquest any han rebut sis  càmpings gironins: Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre , Las Dunas, l’Àmfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador; i Sandaya Cypsela Resort, de Pals.