L'artista figuerenc Adrià Ciurana guardonat amb un dels premis de la Biennal de la Jeune Création

2013-10-22 17:00

El figuerenc Adrià Ciurana Geli (Figueres, 1985), ha estat guardonat amb un dels tres “Grands Prix” atorgats en l’edició 2013-2015 de la Biennal de la Jeune Création Européene (JCE) entre els 48 artistes participants.

Així ho van anunciar Jean-Loup Metton, alcalde de Montrouge, Andrea Ponsini, comissari de la Biennal JCE i Marc Partouche, president del jurat internacional, el passat dimecres 16 d’octubre en el decurs de la inauguració de l’esdeveniment, a la que van assistir els artistes catalans que hi participen, juntament a Anna Capella, directora del Museu de l’Empordà, i Mar Casas, regidora de Difusió i Màrqueting de l’Ajuntament de Figueres i membre del plenari del Museu de l’Empordà.

El guardó suposarà per a l’artista figuerenc una dotació de 2.000 € gentilesa de Crédit Agricole, patrocinador de l’esdeveniment, i la possibilitat d’exposar a l'Académie Royale des Beaux-Arts de Bruxelles el mes d’abril de 2014, dins el programa "off" de la fira Art Bruxelles, juntament als altres guardonats, el tàndem d’artistes holandesos Frank Blommestijn i  Michiel van der Werf, i l’hongarès Krisztián Kristov.

L’Ajuntament de Figueres i el Museu de l’Empordà van anunciar fa uns mesos la participació a la Biennal de la Jeune Création Européene (JCE). Això ha suposat que sis joves artistes catalans prenen part en aquest projecte internacional d’arts visuals liderat per l’Ajuntament de Montrouge (París).


 

Lloc de cerca