L'artefacte explosiu davant del Paradise portava un quilo de dinamita i dues bombones de butà

2012-12-24 20:00

La policía científica busca pistes que puguin identificar els responsables de l'acció contra el macroprostíbul Paradise de la Jonquera. L'artefacte que hi havia amagat en un turisme estava format per un quilo de dinamita i dues bombones de butà. El cotxe, un Opel Astra, havia estat robat dissabte a Castelló d'Empúries. Els quatre individus que van protagonitzar l'acció van fugir en un Porsche, també robat, que van cremar al terme de Capmany, a la carretera de Sant Climent Sescebes.

Extorsió, revenja i màfies de la prostitució són paraules que es fan servir quan es parla de les possibles hipòtesis d'aquesta acció i de la que es va produir fa dues setmanes quan es van llençar petits artefactes explosius contra la façana del local quan estava tancat al públic.

La població de la Jonquera està indignada i atemorida per aquesta acció que podia haver acabat en una catàstrofe. L'alcaldessa Sònia Martínez ja ha anunciat que passades les festes es reunirà amb el Departament d'Interior per estudiar si és possible clausurar aquest prostíbul.