L'arquitecte Carlos Ferrater serà el pregoner de la festa de l'Escala

2013-07-24 14:00

L’arquitecte barceloní Carlos Ferrater, de prestigi internacional i amb una segona residència a l’Escala, serà el pregoner de la Festa Major de l’Escala d’aquest any, que se celebrarà del 30 d’agost al 3 de setembre.

Visitant assidu de l’Escala, Ferrater ha rebut nombrosos premis internacionals i és l’autor de reconegudes obres a tot el món –veure currículum a sota-. Part dels seus projectes es podran conèixer a l’exposició que es durà a terme a l’Alfolí de la Sal coincidint amb la Festa Major.

La festa es farà aquest any del 30 d’agost al 3 de setembre, avançant-la uns dies, per tal d’incloure el cap de setmana i que el màxim nombre possible de gent pugui gaudir-la. En aquest sentit, si es fes del 2 al 5 de setembre, les dates habituals, tots els dies caurien entre setmana. Agafant com a referència inamovible la data del 2 de setembre, diada de Santa Màxima, s’ha optat finalment per concentrar els actes entre el 30 d’agost i el 3 de setembre. Hi ha previstes una cinquantena d’activitats, per a la realització de les quals s’ha buscat més que mai la col·laboració de les entitats locals, una dotzena de les quals s’han implicat activament a la programació.