L'àrea de Benestar i la Taula d'Inclusió Social programen una Jornada de Formació per Entitats que abordarà els nous reptes de futur

2023-11-09 18:00

El proper dilluns 27 de novembre tindrà lloc la Jornada de formació per entitats d’aquest 2023 amb el títol «Reptes i nous abordatges a la cobertura de necessitats bàsiques». Aquesta formació està organitzada per la Taula d’Inclusió Social i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i busca promoure el coneixement i la reflexió entorn nous models d’abordatge de la cobertura de necessitats bàsiques des d’altres paradigmes d’intervenció com l’economia social i solidària.

La primera part de la jornada comptarà amb la presentació dels principals canvis en relació al nou model de cobertura de necessitats alimentàries a càrrec de Creu Roja i Càritas. A continuació hi ha prevista la ponència marc “L’economia social i solidària, una economia al servei de les persones” a càrrec de Jordi Garcia Jané de la cooperativa l’Apòstrof, expert en economia social i solidària. La segona part de la jornada comptarà amb una taula rodona d’experiències que estan abordant la cobertura de necessitats bàsiques des de perspectives diverses.

Podeu consultar el programa de la jornada a través d’aquest enllaç. https://inclusioaltemporda.cat/portal/wp-content/uploads/Programa-jornada-taula-inclusio-2023.pdf

Enguany la jornada es celebrarà a Cabanes, a la Sala Sindicat (C./ Canal, 38) de 9:00 a 13:30h. ​

És imprescindible fer la inscripció a través d’aquest formulari​​ abans del 20 de novembre per poder participar a la Jornada. La inscripció és gratuïta, les places són limitades per ordre de registre.Per a més informació podeu contactar amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà al telèfon 972.67.70.50 (de 9h a 14h) o a través del correu electrònic inclusio@altemporda.cat.