L'ANC de Figueres renova la seva junta coordinada per Sebastià Pèlachs

2015-06-20 10:30

La territorial de Figueres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha renovat la junta que fins ara encapçalava Imma Parada. La nova està formada per 28 persones coordinades per Sebastià Pèlachs, coordinador comarcal el 2011 i 2012 i antic membre del Secretariat Nacional en aquests darrers dos anys. El càrrec de secretari l’exercirà en Robert Pallarès i la tresorera serà la Consol Rovira.

A banda d’ells tres, formaran part de la Junta en les seves diferents comissions i equips de treball, en Ferran Costa, Lluís Benejam, Montse Bota, Eva Sabater, Iria Gibert, Carles Vilaseca, Marc Claparols, Milton Sànchez, Nuri Masó, Joan Llavanera, Jordi Torrent, Marissé Santaló, Jordi Sant Vicenç, Sílvia Morales, Daniel Valentí, Pere Prats, Imma Parada, Alfons Romero, Xavier Besora, Joan Antoni Bertran, Josep Ciurana, Roser Romero, Pau Arbat, Mariona Geli i en Miquel Sànchez.

Es formen quatre grups de treball per afrontar les quatre prioritats a nivell local, que són: relacions amb entitats, partits i sindicats locals; jovent; Mostra’t –destinat a que les cinc-centes persones, entre membres de ple dret, adherits i simpatitzants de Figueres que es mostrin com a independentistes en el seu entorn i a la ciutat, i que aquestes es relacionin i coneguin entre elles, per tal de potenciar la sensació de companyia i el treball en equip, i el darrer, destinat a fer arribat el missatge engrescador a les persones que encara n’estan despenjades per desconeixement.