L'alcaldessa de Viladamat número 3 de la CUP

2012-10-22 08:00

La CUP ha fet públic els cinc noms que encapçalaran la llista de la candidatura CUP-Alternativa d’Esquerres a la circumscripció de Girona de cares a les eleccions del pròxim 25 de novembre. Segons la formació, l’equip de persones escollit combina “l’experiència institucional de la CUP als municipis amb la feina al carrer i el treball amb les entitats i els moviments populars”.

Com ja es va fer públic, el cap de llista serà el periodista gironí Lluc Salellas, que serà acompanyat en segon lloc per l’historiador valencià establert a Girona Toni Rico. El tercer lloc l’ocuparà Irene Palol, que actualment és alcaldessa de Viladamat per la CUP, i el quart serà l’exregidor d’Independents Per Salt i històric independentista Ramon Muñoz. Finalment, la bredenca Neus Masferrer ocuparà el número cinc de la llista.

Irene Palol i Ribas viu a Viladamat i té 34 anys. És diplomada en Magisteri i exerceix de mestra en una escola rural. Des del 2011 és alcaldessa de Viladamat per la CUP. També és membre de la plataforma Salvem el Terraprim.