L'alcalde de Castelló d'Empúries demana a la ministra de Medi Ambient que tracti Empuriabrava amb excepcionalitat davant la Llei de Costes

2010-05-25 08:52

L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, ha fet balanç de la situació de l’acte d’atermenament dels canals d’Empuriabrava i ha resumit en quin estat es troba en aquests instants el procés que impulsa l’Estat mitjançant el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí.

Després de diferents intents fracassats de contacte amb la titular del Ministeri per acordar cita i transmetre en nom del municipi les inquietuds dels seus veïns, l’alcalde ha fet pública una carta on li demana que visiti Empuriabrava per sensibilitzar-se amb la problemàtica, comprengui la situació d’angoixa dels afectats i consideri la marina residencial una excepció davant la controvertida llei de Costes de l’Estat.

Salvi Güell ha advertit que de concloure l’acte d’atermenament dels canals d’Empuriabrava, l’Ajuntament arribarà fins la darrera instància judicial per tal de salvaguardar els drets de propietat dels veïns d’Empuriabrava, tant a nivell espanyol com estatal. Podeu llegir la carta enviada a la ministra a la web municipal.