L'Ajuntament posa diferents recursos a disposició de les entitats figuerenques per organitzar activitats

2010-12-17 08:30

Amb l'objectiu d'ampliar el suport a les entitats i potenciar, així, el teixit associatiu de la ciutat, el Servei d'Acció Cívica de l'Ajuntament de Figueres posa a disposició de les entitats un seguit de recursos per facilitar la tasca que desenvolupen.

Els recursos disponibles són els següents:

  • Un equip d'il·luminació per utilitzar en actes públics o espectacles, per tal de donar una millor cobertura a les activitats que es realitzen a la ciutat i a accions puntuals que ho requereixin.
  • Un equip de so portàtil amb peu i micròfon, i micròfon amb cable i peu. Útil per a la sonorització d'espectacles o actes de petit format que porten a terme.
  • Dos canons projectors amb dues pantalles plegables útils per a fer presentacions, xerrades i altres activitats
  • Quatre carpes. Per fer activitats a l'aire lliure o portar a terme accions de promoció per donar-se a conèixer a la ciutadania.
  • Quatre taules plegables per utilitzar en activitats a l'aire lliure.
  • Dos vehicles per al trasllat del material que es necessita per l'organització d'activitats de l'entitat
  • Formar part del Portal d'Entitats de Figueres i així poder participar en la xarxa d'entitats de la ciutat alhora que fer públiques les actuacions que es porten a terme des de les entitats.

“Amb aquests recursos es pretén donar un cop de mà a les entitats municipals per tal que puguin continuar treballant en la promoció del valor positiu que representa el sector associatiu pel desenvolupament, dinamisme, i cohesió social de la nostra ciutat”, explica la regidora d’Acció Cívica, Olga Carbonell.

Per a poder utilitzar aquests recursos cal que les entitats en coneguin la normativa d'ús i omplin el document de sol·licitud pertinent. Ambdós documents es poden trobar a l'apartat de recursos, de la pàgina web del portal d'entitats www.entitatsfigueres.cat . El punt d'informació i recollida de material és el Centre Cívic Creu de la Mà.

El director de l’àrea, Xavier Besora afegeix que “fa mesos que hi estem treballant i gràcies a les gestions i retocs pressupostaris que s’han portat a terme des de les regidories d’Acció Cívica i de Participació Ciutadana ha estat possible oferir aquest servei al teixit associatiu de la ciutat a més esperem que aquests recursos siguin un estalvi per les entitats i que els faciliti l’organització de les activitats que porten a terme”.