L'Ajuntament millorarà diferents cruïlles dels carrers Sant Pau i Vilafant de Figueres

2015-11-27 18:00

L’Ajuntament de Figueres ha enllestit un projecte per millorar cinc cruïlles de la ciutat. Té un àmbit d’actuació de 1.050 m2, un pressupost de 45.015 euros i se centrarà en els encreuaments dels carrers Col·legi amb Vilafant; Col·legi amb Sant Pau; Sant Llàtzer amb Sant Antoni; Sant Pau amb Pere III; i, finalment, Muntaner amb Sant Pau en la que s'hi ha treballat aquests darres dies.

Segons la memòria i el projecte realitzats des dels Serveis Tècnics Municipals, els treballs posaran especial èmfasi en la reparació de paviments amb desnivell, el canvi d’algunes escomeses de clavegueram i la substitució de panots d’espina de peix i llambordes granítiques, entre d’altres. No només s’actuarà en el les voreres o asfalt, també s’ha previst el canvi d’elements de mobiliari urbà d’algunes de les cruïlles.

El regidor de Serveis Urbans, Qualitat Urbana i Manteniment, Joaquim Felip, explica que “es tracta d’actuacions necessàries per millorar trams d’unes cruïlles que pel pas de vehicles i la seva rodadura havien quedat malmesos. Es tracta d’una obra que va més enllà del manteniment ordinari que es realitza des de la Brigada municipal”.

Finalment, el regidor destaca la celeritat amb què s’han detectat les zones on calia actuar. “El passat mes d’octubre els tècnics van realitzar el treball de camp i poques setmanes després ja estem en disposició d’actuar i millorar aquestes cruïlles. Els propers dies procedirem a la contractació externa de les feines, les quals començaran a finals o principis d’any i està previst que s’allarguin uns dos mesos, aproximadament”, conclou Felip.