L'Ajuntament de Roses arranja el camí de ronda entre el Far i Canyelles Petites

2015-05-28 23:00

L'Ajuntament de Roses ha dut a terme en les darreres setmanes l'arranjament de diversos trams del camí de ronda comprés entre el Far i la platja de Canyelles Petites. L'actuació forma part de les tasques de manteniment i millora d'aquests espais que el consistori realitza regularment, i es completarà properament amb l'arranjament de tres punts més on s'han detectat dificultats  d'accessibilitat.

Aquestes actuacions responen a la voluntat de dotar el recorregut pel camí de ronda de la màxima seguretat i comoditat per als nombrosos usuaris que hi passegen a diari. Les inspeccions realitzades pels serveis municipals han detectat en aquest tram de camí que discorre entre el Far i la platja de Canyelles, fins a sis punts amb pendents i difícil accessibilitat que calia millorar.

La solució adoptada ha estat la creació de trams d'escales realitzats amb maons per evitar relliscades i facilitar el recorregut. Fins al moment, ja s'han arranjat tres d'aquests espais, mentre que en els altres tres punts identificats s'actuarà properament. Tots els treballs són realitzats per paletes locals.

El camí de ronda entre el Far i la platja de Canyelles Petites té un recorregut de més d'1 km de distància entre els dos punts, i permet donar continuïtat al passeig de la zona portuària i passeig Marítim fins arribar a Santa Margarida, d'una banda, i amb el camí de ronda que dirigeix cap a la platja de l'Almadrava-Punta Falconera i cales del Cap de Creus, de l'altra.