L'Ajuntament de Figueres valora de forma molt positiva la 4a edició de FIRAVO

2010-10-04 14:08

L’àrea municipal de Promoció valora de forma molt positiva la 4a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió que s’ha celebrat aquest cap de setmana al polígon Firal de Figueres. Segons les primeres dades dels concessionaris s’han venut més vehicles que en l’edició de l’any passat.

Pel regidor de Promoció, Joaquim Felip, FIRAVO ja està del tot consolidada convertint-se en un certamen de referència del sector en el nostre país. “Des d’un principi, Ajuntament i concessionaris vam tenir molt clar que calia apostar per fer una forta campanya de publicitat i difusió fora de l’àmbit comarcal. Un esforç que s’ha traduït amb un augment de visitants d’arreu del país que s’acosten al FIRAVO amb la intenció clara de comprar un vehicle”, explica Felip.

Tot i que encara no es tenen xifres de visitants, des de l’àrea de Promoció es vol destacar el grau de compromís de tots els expositors amb la fira. A més, el regidor creu que enguany s’ha fet un salt de qualitat amb la incorporació d’estands amb vehicles de gamma alta.