L'Ajuntament de Figueres signa un conveni de tres anys amb el Museu del Joguet

2018-08-09 18:00

L'Ajuntament de Figueres ha signat el conveni de col·laboració amb la Fundació Museu del Joguet de Catalunya a Figueres per al període 2018-2020 en el marc del Pla Estratègic de subvencions aprovat pel Ple de l'Ajuntament el novembre de 2017, que regula les subvencions que el Consistori atorga a entitats i esdeveniments i constitueix un instrument de transparència.

El conveni signat ahir per l'alcaldessa Marta Felip i el director del Museu del Joguet, Josep Maria Joan, contempla una aportació econòmica per part de l’Ajuntament de 171.000 euros. D’acord amb el pressupost presentat per la Fundació del Museu del Joguet, que ascendeix als 371.750,00 euros, la subvenció que s’atorga correspon al 46% de l’activitat subvencionada.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es mostra satisfeta de poder garantir la col·laboració amb el Museu del Joguet de Catalunya, un espai cultural que contribueix a "l'enriquiment cultural, educatiu i de promoció turística i econòmica de la ciutat i de tota la comarca".