L'Ajuntament de Figueres s'adhereix al manifest per rebutjar la reforma local que pretén impulsar el govern estatal

2013-12-12 09:00

El món local convoca per aquest dijous dia 12 de desembre una concentració davant els ajuntaments per reclamar la retirada i no aprovació del Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local. A Figueres, en concret, s'ha confirmat aquesta acció a la plaça de l'Ajuntament.

L’Associació Catalana de Municipis, conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya i els sindicats UGT i CCOO, ha elaborat un manifest per tal de rebutjar la propera aprovació del projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local que pretén imposar el Govern de l’Estat. El manifest convoca a tots els alcaldes i alcaldesses, grups municipals, organitzacions sindicals, empleats públics així com entitats i col•lectius implicats en la gestió i prestació de serveis municipals.

“El món local ha dit prou. Lamentem la poca voluntat del Govern del PP a consensuar una reforma que afectarà principalment als ciutadans i ciutadanes i als serveis que els hi prestem”, apunta el president de l’ACM, Miquel Buch, qui ha manifestat que “és molt positiu que el món local, entitats municipalistes i sindicats s’uneixin per tal de rebutjar la reforma”.