L'Ajuntament de Figueres ha contractat aquest any una seixantena de persones i ha obert 9 borses de treball

2021-09-22 19:00

L’Ajuntament de Figueres ha contractat aquest any una seixantena de persones. Per una banda, s’han obert diferents processos selectius, amb promocions internes per cobrir 3 places de sergent, 1 plaça de tècnic superior economista i una plaça de tècnic superior de la biblioteca.
Alhora, s’han obert diferents borses de treball per a educadors/ores social, educadors/ores llar d’infants, treballadors/ores socials, tècnic/a auxiliar de biblioteques, auxiliar de Turisme, delineants, arquitecte, peons i socorristes.

L’objectiu de les borses de treball és que quan hi hagi una baixa o una jubilació, la plaça es pugui ocupar de forma immediata sense necessitat d’obrir concursos que perllonguen la incorporació en el temps.

També s’han incorporat 4 agents en comissió de serveis a la Guàrdia Urbana.

El regidor de Recursos Humans i Vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, ha explicat que “això era totalment necessari per posar al dia a nivell de recursos humans el consistori de Figueres i resoldre de mica en mica les mancances que hi ha a nivell de personal per a un ajuntament d’una ciutat amb els habitants que té Figueres".